Werk jij al met de keuzehulp voor angstklachten en -stoornissen?

26 juni 2020

De keuzehulp bij angstklachten en angststoornissen helpt jou als professional om richting te geven aan de behandeling. Met dit hulpmiddel kun je zelf of samen met jouw team de problematiek van de patiënt omschrijven, waarna deze tool voorziet in een richtinggevend advies. Dit advies, gebaseerd op de zorgstandaard Angstklachten en angststoornissen en gemaakt en getoetst door professionals, geeft jou en je patiënt input om samen te komen tot een passend behandelplan. Het advies is richtinggevend maar laat voldoende ruimte voor de unieke situatie van jouw patiënt.

Binnenkort ook voor persoonlijkheidsproblematiek en psychose

Kun je deze tool goed gebruiken in jouw praktijk? Over enkele weken presenteren we twee nieuwe keuzehulpen op GGZ Standaarden, gebaseerd op de zorgstandaarden Persoonlijkheidsstoornissen en Psychose. Zodra deze gereed zijn voor gebruik delen we dit nieuws via onze kanalen, dus hou LinkedIn en onze nieuwsbrief in de gaten.

We zijn heel benieuwd naar jullie ervaringen met de keuzehulp! Deel je bevindingen met ons  door een mail te sturen naar ggzstandaarden@akwaggz.nl.