Website GGZ Standaarden vernieuwd

3 april 2020

Op GGZ Standaarden vind je de kwaliteitsstandaarden voor de geestelijke gezondheidszorg. Gemaakt door patiënten, hun naasten en professionals en erkend door beroeps- en patiëntenorganisaties. Vanaf heden is de website GGZ Standaarden vernieuwd en nog gebruiksvriendelijker, zodat professionals makkelijker en sneller de juiste kwaliteitsinformatie kunnen vinden.

Wat is er veranderd

De afgelopen maanden is achter de schermen gewerkt aan het optimaliseren van de website GGZ Standaarden. Gebruiksgegevens zijn onderzocht en geanalyseerd en op basis van onze bevindingen is de indeling van de website aangepast. De belangrijkste aanpassingen lees je hieronder.

Homepage
Het eerste dat opvalt is de vernieuwde homepage. De indeling is aangepast en je vindt daar nu een overzicht van alle kwaliteitsstandaarden op alfabetische volgorde. Zo zie je direct welke thema’s er zijn.

Zoekfunctie
De zoekfunctie is verbeterd. In het zoekveld rechtsboven in het scherm en op de homepage boven de Kwaliteitsstandaarden A-Z zoek je binnen de hele website. Zit je in een specifieke kwaliteitsstandaard, dan heb je links in je scherm ook een zoekfunctie waarmee je alleen binnen die  standaard zoekt.

De standaarden
Bij elke kwaliteitsstandaard vind je nu extra materialen, praktische tools, instrumenten en aanvullende informatie. Een groot verschil is de manier waarop de informatie uit de kwaliteitsstandaarden wordt weergegeven. De nieuwe vormgeving maakt gebruik van diverse tabbladen zodat je gemakkelijk de juiste informatie vindt.

Laat ons weten wat je van de vernieuwde website vindt!

Ben je tevreden met de aanpassingen? Vind je de informatie die je nodig hebt? Heb je wensen voor ondersteunende producten? Laat het ons weten!

Richtlijnen

3 april 2020

Op GGZ Standaarden vind je ook de richtlijn GGZ en COVID-19 (corona). Daarnaast worden de komende weken nog 15 richtlijnen toegevoegd aan GGZ Standaarden. Deze staan nu nog op ggzrichtlijnen.nl, maar deze website wordt opgeheven na het overzetten van de richtlijnen. Vanaf dat moment vind je alle kwaliteitsstandaarden (richtlijnen, zorgstandaarden en generieke modules) voor de ggz op GGZ Standaarden.