online Evaluatieondersteuning

 

 

Voor het maken van doelen en het evaluatieplan

Gratis online Evaluatieondersteuning

Online Evaluatieondersteuning

Patiënt, naaste en hulpverlener beslissen samen over de zorg. Door regelmatig het verloop van de behandeling en het herstel te bespreken, kun je samen de juiste keuzes in de behandeling maken. De online Evaluatieondersteuning helpt patiënt en behandelaar bij het vormgeven van evalueren:

 • Behandeldoelen bepalen
 • Afspraken maken over evalueren
 • Evaluatiegesprekken voeren

Samen vul je de Evaluatieondersteuning in waarna een overzicht volgt met het evaluatieplan en tips voor het evaluatiegesprek. Ook geeft de Evaluatieondersteuning advies over passende vragenlijsten. Vragenlijsten helpen bij inzicht krijgen in wat wel en wat nog niet beter gaat. Deze informatie maakt snel duidelijk waar het evaluatiegesprek over kan gaan.

Het overzicht dat uit de Evaluatieondersteuning volgt is anoniem, te downloaden, aan te passen tijdens de behandeling en op te slaan in het EPD.

 

Gratis folder voor patiënt en professional over evalueren in de behandeling en de nieuwe online Evaluatieondersteuning.

 

 • Online Evaluatieondersteuning vrij beschikbaar om in te bouwen

  Diverse mogelijkheden voor integratie

  Er is vraag vanuit ggz-organisaties om deze tool te integreren in hun EPD/ROM-systemen. De online Evaluatieondersteuning is vrij beschikbaar voor ICT-partners van zorginstellingen om na te bouwen, direct mee te koppelen of lokaal te integreren. Wij stellen het achterliggende algoritme en alle inhoudelijke content kosteloos beschikbaar. Ook is er een informatiepakket beschikbaar en de mogelijkheid voor technische afstemming met de ontwikkelaar van de tool.

  Wil je meer weten? Stuur een mail naar Tim: t.hufken@akwaggz.nl en dan nemen wij contact met je op.

 • Bestel gratis folder Evalueren in de behandeling

  In dit bestelformulier kun je ook gratis ondersteuning voor Samen beslissen bestellen.